Om meg

Jeg heter Eirik Fjellaksel og jobber som Head of Digital i reklame – og digitalbyrået Good Morning Naug

Jeg laget min første nettside tilbake i 1996, stolt skrevet i Notepad, og har vært hektet siden. 

Etter en utdannelse innenfor design, kommunikasjon og webutvikling på QUT i Brisbane, fikk jeg jobb i reklamebyrået Modul sommeren 2015. Der jobbet jeg 2 år før ferden gikk videre som Flash-utvikler i Apt. Der jobbet jeg også 2 år før jeg startet digitalbyrået Good Morning sammen med tre venner. 

Fra 2010 og frem til sommeren 2019 ledet jeg byrået fra å være et design og utviklingsbyrå for reklamebyråer, til å bli et selvstendig digitalt reklamebyrå med egne kunder. 

Takk til alle gode kolleger gjennom 10 år i Good Morning! Her fra den siste turen, Cannes Lions 2019.

Det å være gründer, og være ansvarlig for byrået, er en tid jeg aldri vil glemme og aldri ville vært foruten. De første årene handlet det mye om innsats. Det å ville mer, døgne på jobb og alltid prøve å overgå forrige jobb. Etterhvert som vi vokste handler det mer om drift, stabilitet, og hvordan posisjonere byrået for fremtiden. 

Når vi fusjonerte med reklamebyrået Naug & Venner i 2019, kunne vi se tilbake på et svært morsomt tiår med gode kollegaer, kunder som gav oss stor tillit og en lang liste med 120 priser og utmerkelser til byrået. 

På 9 år vant vi 120 utmerkelser på Gulltaggen, Gullblyanten, FWA, AWWWARDS, MMM, Visuelt, Webby, Lovie, Clio +++

Nå jobber jeg som Head of Digital i det fusjonerte byrået, og har ansvar for hvordan vi løser den digitale riggen. En svært spennende jobb hvor mange fagområder skal jobbe sammen for å skape oppmerksomhet og økt topplinje via digitale kundereiser, tjenester og markedsføring.